Beelsfundatie

Regio: Helmond en Zuid-Oost Brabant | Informatie: www.beelsfundatie.nl | E-mail: secretaris@beelsfundatie.nl | Website: https://www.beelsfundatie.nl/

Doel:

De Beelsfundatie heeft als doelstelling het doen van uitkeringen aan hulpbehoevende huisgezinnen, personen of maatschappelijke organisaties in Helmond en directe omgeving. In aanmerking voor een uitkering komen personen die buiten hun schuld en ondanks hard werken zich in moeilijke financiƫle omstandigheden bevinden.

Noodzakelijke kosten die niet uit het eigen inkomen voldaan kunnen worden kunnen worden aangevraagd. Het kan gaan om een eenmalige bijdrage, bijvoorbeeld voor de vervanging van een kapotte koelkast of wasmachine, een laptop voor een kind, een noodzakelijke opleiding of een kostbare noodzakelijke medische behandeling die niet vergoed wordt, maar ook om langere steun in de vorm van een lening voor een jaar om een zware periode te overbruggen. De Beelsfundatie verstrekt geen financiƫle bijdrage voor kosten of rekeningen die al betaald zijn.

Ga naar de bovenkant