StOV staat voor Stichting Ondersteuning Vrijwilligers

Vrijwilligers komen in de praktijk soms mensen tegen, die het even moeilijk hebben met geld. De oorzaak kan van alles zijn, het gevolg is echter hetzelfde: dat wat nu voelbaar is omdat in een bepaalde behoefte niet zelfstandig kan worden voorzien. Zo’n incident kan het begin zijn van een veel langere periode met ellende. Dat hoeft niet.

Een paar voorbeelden:
Juist als je kind naar de middelbare school gaat, en je veel geld nodig hebt voor leermiddelen, gaat de wasmachine stuk.
Door een ongelukje is de oude laptop van tafel gevallen en doet niets meer.
Na je scheiding is er geen geld voor een buggy.
Je ziet een kans je positie te verbeteren door het volgen van een opleiding, maar je hebt geen geld.

Wij, de vrijwilligers van de StOV, helpen vrijwilligers die zich inzetten om mensen hulp te bieden. Wij weten hoe je een vervelende periode kan doorkomen. Of als je een wens wilt waarmaken en daarbij geld nodig hebt, waar je dat kan aanvragen. Daarbij zorgen wij samen met het fonds dat je helpt, dat de ondersteuning van het fonds gebruikt wordt voor het realiseren van je vraag. Vooral als je onder bewind staat, of een uitkering hebt is dat wel zo makkelijk.

Door te klikken vindt u meer informatie over de samenstelling van het bestuur, de doelstelling, het beleidsplan en de verantwoording met de jaarstukken.

Bestuur StOV vanaf oprichting 27 juni 2019